zondag 5 mei 2013

Mini golf en nog meer


Vandaag is onze laatste volle dag in WDW, morgen worden we om 11u opgehaald en gaan we cruizen! We hadden vandaag nog heel wat dingen kunnen doen waar we eerder geen tijd voor hadden gehad maar we moeten keuzes maken. We kiezen voor mini golf in Winter Summerland. Marianne en Stefan gaan niet mee, die gaan alvast naar Downtown waar wij ze later zullen ontmoeten. De dag begint met een stralende zon, dat is wel even wat anders dan gisteren.



Als we bij de mini golf aankomen, blijkt winterland dicht te zijn dus we hoeven geen keuze te maken welke baan we nemen: het wordt summerland.




Dat is ook een leuke baan, Santa op zomervakantie!


De kinderen hebben vaker mini golf gespeeld en zijn er best goed in. Natuurlijk staan wij fanatiek aanwijzingen te roepen vanaf de kant maar die volgen ze prima op en ook zij hebben regelmatig hole in two.


Santa's sleurhut:


Het zandkasteel is bijna groter dan zijn caravan.


Het is vandaag erg warm (heerlijk!) en de kinderen besluiten even in het zand naast Santa uit te rusten (je hoort Santa ook snurken).


Tussendoor nog wat wildlife, een hele lange slang. Daar gaan wij natuurlijk achteraan en porren nog even met onze stick tussen de struiken. We zullen later wel opzoeken of hij giftig is.


 Het is zo warm dat de sneeuwpop al bijna gesmolten is.



Bij de laatste baan verschijnt Santa op het computerscherm vanaf zijn vakantie-adres.


Daarna gaan we met bus en boot naar Downtown.



Om een ijs te eten bij Ghirardelli!



En die zijn nog steeds enorm lekker.
Na het ijsje mag Robin zijn (beloofde) dino gaan maken. Hij kiest voor een blauwe en noemt hem Ziggi.


En dit is Ziggi met kleertjes aan:


Voordat we Downtown verlagen, laten we een ricecrispytreat maken. Met witte choco, oreo kruimels, m&m's en nog meer choco.


We gaan met de bus en monorail nog een keer terug naar Magic Kingdom.



 Om new Fantasyland bij daglicht te zien en doen ook nog een paar attracties.



We sluiten de dag af in Downtown met een diner in House of Blues.
Dan is de regen ook weer terug maar de rest van de dag is het gelukkig prachtig weer geweest.


Onze laatste dag in WDW hebben we met een gouden randje afgesloten. We hadden nog veel meer willen doen maar WDW is echt te groot om in 1 week te bevatten. We komen gewoon nog een keer terug! Morgen gaan we op cruise....

3 opmerkingen:

  1. Jeetjes zeg wat een slang.....blehhh. En dan te bedenken dat ik daar ook stond verleden jaar aahhhh. Jullie hebben echt veel gedaan vandaag, dat wordt dus even lekker relaxen op de cruise, of toch niet hahaha.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige volle dag, mini golf en Downtown Disney vinden wij ook zo leuk. Fijn dat het weer zo opgeknapt is. Heel veel plezier op de cruise.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik voel met jullie mee hoor het disneydomein verlaten heeft met gevolg dat er in mijn hele lijf een brok zit ....om nog maar te zwijgen als ik het bord voorbij rijd met see you soon . Maar gelukkig komt er nog de disney cruise dus das een plakker op de wonde he .

    BeantwoordenVerwijderen