zaterdag 4 mei 2013

Being a Star at Hollywood Studio's



Oef, dat ziet er niet best uit vandaag. Zwaar bewolkt en druppels. Maar we gaan vol goede moed naar het laatste themapark: Hollywood Studio's. Als we vertrekken en daar aankomen is het in ieder geval droog. 


Margriet en ik halen fastpassen voor Toy Story Midway Mania terwijl de rest op het gemak achter ons aankomt. De fastpassen zijn al voor de middag, deze attracties is dus nog steeds zeer populair.



De eerste attracties die we doen is de Studio's Backlot Tour. We mogen al snel naar binnen en staan klaar voor de voorstelling. Maar wat is dat? Er zijn geen vrijwilligers gekozen en de water-en-torpedo-inslag-scene wordt even afgeraffeld door een dame die wat verteld. Dat is niet de bedoeling! Als snel worden we richting bus gebonjourd.


Dit deel van de tour verloopt verder wel zoals die bedoeld is. We laten de nieuwkomers natuurlijk op de eerste rang zitten zodat wij droog blijven maar ook de mindere foto's hebben.



Na de bustour bewonderen we de kledingstukken uit de verschillende films. En ook de hakbijl van de shining krijgt veel aandacht van ons (niet op de foto).


Opa en Oma zijn wel geïnteresseerd in hun eigen Oscar.  Maar wij bedanken hen wel op een andere manier voor deze vakantie.



Met gevaar voor eigen leven lopen we onder een net met stenen door.


Het is nog droog maar opa oefent alvast met Singin in the Rain voor later op de dag.


De verplichte foto:

Tijd voor gezelligheid bij de Muppets! Wat een leuke film is dit toch, echt om vrolijk van te worden.



En de sleutel ligt er ook nog steeds, de kinderen hebben het dit keer gecheckt.



We hebben een lunchreservering bij Mama Melrose. Dit is het Fantasmic dinner packet. Na het eten krijgen we een ticket mee zodat we voor de show plaats kunnen nemen om een gereserveerd stuk van het theater. Je bent dan iets zekerder van een plaats en hoeft niet een uur van te voren te komen (maar ze raden aan om nog steeds 45-30min van te voren te komen).


Wij vinden dit een gezellig restaurant met lekker eten. Dus de foodporn mag niet achterwege blijven.
Een capresse salade:


Minestrone soep:


Margarita pizza:


Mushroom pizza:


Kijk eens hoe gezellig met al de prullaria en lichtjes:


Na het eten gaan we de Great Movie Ride doen.


I've got a feeling we're not in Kansas anymore!


And we follow the yellow brick road to MIDWAY MANIA.


De nieuwelingen moeten duidelijk nog even oefenen als we naar de punten kijken maar ze vonden het wel erg leuk.
En dan lopen we richting het wildere gedeelte: Tower of Terror en Rock 'n Roller Coaster.




Als we met de lift een aantal verdiepingen omlaag donderen en de ramen opengaan, zien we al dat het flink aan het regenen is.


Kijk ons een relaxt op de achterbank zitten.


We wachten in het winkeltje tot onze fastpassen voor de Rock 'n Roller Coaster ingaan. En Marianne doet haar ijsmuts alvast op.


De regen wordt ietsje minder en het is tijd om Aerosmith backstage te bezoeken.


De kinderen versieren een plaat.


Na de Roller Coaster verlaten we het park want het ziet er niet naar uit dat het regenen gaat stoppen. Wat Fantasmic betreft moeten we het doen met deze foto.



In de avond eten we in de foodcourt van het resort. We shoppen wat in het resortwinkeltje en doen nog een was. Morgen gaan we minigolfen en naar Downtown (en hopen op de zon).


2 opmerkingen:

  1. Als je het fantasmicdiner had geboet kon je indien dit niet doorging een gratis retourtje krijgen bij de guest service

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat had ik gelezen maar we zouden dat retourtje toch niet meer kunnen gebruiken. Zo zie je maar weer aan 1 week WDW heb je lang niet genoeg!

      Verwijderen