zondag 21 april 2013

Count Down to our Disney Vacation


Volgende week om deze tijd lopen we rond in Animal Kingdom!
Ik zie familieleden het weer in Florida dagelijks checken, koffers staan in de weg en de laatste zeer essentiĆ«le dingen zijn bijna allemaal aangeschaft.  Aer Lingus is op de hoogte van onze afwijkende maaltijd wensen (2x vega en 2x kidsmenu) en heeft daarvan een bevestiging gemaild.  Het mapje met alle papieren, telefoon- en reserveringsnummers wordt steeds dikker maar is nog niet helemaal compleet.

Onze zookeeper Miranda heeft een rondleiding door de Ridderkerk zoo gehad en weet nu precies hoe ze voor haar en onze tijgers moet zorgen.  De tijgers een straat verder blijven lekker thuis en hebben ook een fijne oppas. Niet handig om met heel de familie op vakantie te gaan als je huisdieren hebt! Dus veel dank aan goede vriendin Miranda en het buurmeisje dat ze de beestenbende willen overnemen van ons voor twee weken.


Deze is makkelijk te vervoeren, moet uit de buurt van water (vooral de Maas) blijven en heeft niet veel verzorging nodig:



Deze is een stuk moeilijker te vervoeren, zorgt er zelf wel voor dat ie aandacht krijgt en is de enige echte MUSHU:





De komende week doen we verder allemaal ons ding en zaterdag om 6u (!) stappen we gezamenlijk in de taxi en gaan we op weg naar Schiphol.

3 opmerkingen:

  1. O heerlijk, het is bijna zover. Dat is altijd lastig met huisdieren, maar je hebt een goede oplossing, dus dat zit wel snor.

    Enjoy!! Alvast een goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Mo,
    Door de griep uit je evenwicht gebracht, wens je beterschap.
    Je hebt een grote knuffel verdiend voor al je regelwerk.
    Jouw Ma XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker hoor,het is bijna zo ver voor jullie allemaal.Heel veel fun en we gaan jullie natuurlijk volgen!Nog bedankt voor de tips op de meeting.We hebben ons lijstje met things to do aangevuld daardoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen